Bättre än sitt rykte

Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson säger att regeringen använder invandringen i syfte att dumpa lönerna. Börjar SD få ett rykte som sossekramare nu, när de attackerar den borgerliga regeringen och röstar med sossarna i riksdagen? Men för den skull har de knappast blivit rödare, betänk att sossarnas invandringspolitik går ut på att importera väljare, det vill säga byta ut folket och göra det till bidragstagare.

I det avseendet resonerade Centerns avgående Maud Olofsson som en sosse, när hon sa att flyktinginvandrare är nybyggare som ska rädda Sverige.

På den ena sidan har vi arbetskraftsinvandring och lönedumpning, på den andra flyktinginvandring och bidragsberoende. Det går inte att ha fri invandring i en välfärdsstat.

I takt med den demografiska förändringen kommer islam att bli en påtaglig maktfaktor. Nu håller även de borgerliga partierna på att infiltreras av islamister och deras medlöpare. De rödgröna har sedan länge bytt ut Marx mot Muhammed.

Ett undantag är Kristdemokratiska Ungdomsförbundet (KDU) som på sitt riksmöte i början av juni fattade ett smått historiskt beslut, där man antog en formulering som deklarerar att samhällsgemenskap står mot multikulturalism.

Det folkliga stödet för Sverigedemokraterna handlar inte om partiet i sig, utan på att de andra partierna inte vill minska invandringen. Ett tydligt ”vi vill öka invandringen” utan några omskrivningar vore hederligare mot väljarna än att på tvivelaktiga grunder beskylla SD för ”rasism” och ”främlingsfientlighet”.

SD: Zlatan är svensk om han känner sig som svensk

Annonser