Ska statens budget gå till pensioner eller till…

… INVANDRING? Förmodligen var det därför sossarna förlorade valet: de valde att prioritera invandringen. Men någon självrannsakan i det avseendet lär aldrig komma eftersom mångkulturen numera är vår statsreligion.

Frågan ställs på sin spets av de låga räntorna som urholkar pensionssparandet. Att statsbudgeten måste prioritera mellan invandring och välfärd är inte kontroversiellt, i budgetfrågor ställs alltid grupper mot varandra. Vård och omsorg får 60 miljarder medan invandringen kostar mycket mer. Den svenska staten har med åren blivit rikare, ändå stagnerar välfärden. Pengarna går inte till skola, vård och omsorg, de går till bidrag.

Bilden: en kvinna med rullator och tre kvinnor i burka skyndar mot en disk med skylten Statsbudget. Sålunda illustrerade sverigedemokraterna alternativen i en valfilm i höstas.

Det var emellertid inte emot invandrarna som individer som filmen riktades emot, utan emot INVANDRINGEN, alla de miljontals människor som gärna skulle vilja flytta till Sverige – där måste bromsen ner. Det finns ju något som heter pensionsbroms som rättar sig efter statens inkomster, varför finns det då ingen invandringsbroms?

Berit skriver med udden riktad mot vår överhet och deras babblande medhjälpare:

”Jag vet inte om ni är så avtrubbade att ni inte ser det men sjukvården är ett område där man verkligen ser hur det måste ransoneras i Sverige. Mängder av människor måste vänta på operationer och utstå smärta i månader…år…i väntan på höftledsoperationer och andra behandlingar.”

Alla vill flytta till Blomstermåla …

Annonser